Follow Us:

Ofrojmë zgjidhje efiçente

Tregu i ndërtesave në Shqipëri ka shënuar rritje të vazhdueshme për shkak të kërkesave të shtuara të familjeve për të pasur një shtëpi. Si rezultat i kërkesave të larta të shoqëruara me mungesën e standardeve të ndërtimit, veçanërisht në fushën e efiçencës energjetike, ka sjellë një stok banesash që konsumon shumë energji, të cilat ju kushtojnë pronarëve të banesave qindar apo mijëra lekë çdo muaj.

Çfarë ofrojmë?

Mono Energy është këtu për të ndihmuar në uljen e konsumit tuaj të energjisë duke ju pajisur me mundësi për t'u përmirësuar. Ekspertët tanë mund të trajtojnë humbjen e energjisë dhe çështjet e cilësisë së ajrit të brendshëm që janë të pranishme në ndërtesën tuaj dhe mund të ofrojnë një plan të detajuar se si t'i reduktoni ose eliminoni ato. Shërbimet tona jo vetëm që do të ulin faturat tuaja të energjisë, por gjithashtu do të përmirësojnë rehatinë dhe cilësinë e jetës tuaj.

SHËRBIMET

523
Certifikata të Performancës Energjetike
89
Projekte të Suksesshme
22
Auditime Energjetike të Detajuara
144
Klientë kanë përftuar
prej shërbimeve tona

No items found

Partnerët tanë